vrijdag 11 september 2015

Wat een heerlijke dag . . .

Wat een heerlijk dag vandaag, wat kan je een energie krijgen van het zonnetje!
Vanmorgen dochter naar school gebracht, naar het dorp gefietst voor de boodschappen en heerlijk door de kasteel tuin terug gefietst naar huis, genieten.

Dochter is dit jaar begonnen op een nieuwe school, na alles wat er gebeurt was afgelopen school jaar en het falende pestbeleid op de vorige school maakt ze nu een nieuwe start en het gaat goed, ze vind haar rust weer, tjonge wat een zorg minder.Deze foto is in Frankrijk genomen, het strikje had ik al eerder gehaakt, 
een lekker vrolijk kleurtje.

6 opmerkingen:

 1. Wat naar dat je dochtertje zo'n vervelende tijd heeft gehad op haar oude school. Slecht hoor, dat een school daar niet goed mee omgaat.
  Maar wat een prachtig strikje, in dat mooie prinsessenkapsel. Ik liet het aan mijn dochtertje zien en die begon meteen te gillen dat ze dat ook wilde. Heb je een patroontje gevolgd voor het strikje of is het zelf verzonnen?

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat fijn om te lezen dat de eerste weken op de nieuwe school al een succes zijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat triest dat je dochter vanwege pesten op n nieuwe school n nieuwe start heeft moeten maken!ik hoop dat die pestkoppen zich later nog eens een keer tegenkomen en dat het schoolbeleid en de ouders zich nog ns achter de oren krabben.Wel fijn om te horen dat ze het nu goed maakt en wat zal ze de blits maken op de nieuwe school met die prachtige strik!

  liefs
  Angeline

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Amazing post dear! You have a wonderful blog:)
  What about following each other on Instagram, Bloglovin, Twitter?.. :)

  www.bloglovin.com/blog/3880191

  BeantwoordenVerwijderen