zaterdag 21 september 2013

China . . .

Papa is in China voor zijn werk, wij allemaal maar vooral dochter telt de dagen dat hij terug komt.
"Mam, morgen stapt papa op het vliegtuig hè? dan is hij maandag weer thuis!"
Uuuhhhhh . . . . nee liefje papa's vliegtuig vertrekt niet, er is in China heel veel wind, dan kan het vliegtuig niet vliegen, . . .  tja en daar komen de traantjes weer want ze mist papa zo.
Ondertussen heb ik het druk met papa en mama tegelijk te zijn, zo stond ik vanmorgen langs het voetbal veld, zoon lief aan te moedigen, en 's middags had ik allemaal spelende meiden om me heen. Samen met een andere moeder stonden we poffertjes te bakken.
Tussen door zoon naar een slaapfeestje gebracht, het gaat prima maar samen met mijn lief is het toch gezelliger. Dus nu maar afwachten wanneer hij thuis komt.Ik kwam deze tekening tegen op internet, ik weet niet van wie die is maar ik vind hem zo lief en knus.


4 opmerkingen:

 1. zo herkenbaar, mijn man zit ook heel vaak in het buitenland voor zijn werk. ondertussen zijn de kindjes het wel gewoon dat hij zo vaak weg is, wat ik dan ook weer jammer vind, maar wat het wel makkelijker voor mij maakt dan de voortdurende "ik wil papa" en "wanneer komt papa nu naar huis".
  hopelijk is je lief weer snel thuis.
  warme groetjes

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ohhh ja dat zal niet meevallen zo...hopelijk zit je lief (en papa) weer gauw in het vliegtuig op weg naar huis.Inderdaad erg gezellig die eekhoorn aan de pannenkoeken! :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Prachtig plaatje! En nu maar hopen dat papa snel weer thuis komt!
  Succes en sterkte nog even!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oh, ik kan me de situatie zo indenken, want hier is onze papa ook regelmatig naar het buitenland voor zijn bijberoep en dan nog als het vakantie is... de 8-jarige dochter vindt het na al die keren nog altijd zwaar. Hier dus gelijkaardige taferelen. pff
  Sterkte nog met aftellen!!

  BeantwoordenVerwijderen